Malonogometna liga
Vaillant


U nedjelju 10.06.2012 godine je održana završnica MNL lige Vaillant


Završnicu su otvorile ekipe OŠ Remeta i OŠ I.G. Kovačića. Tijekom cijele utakmice se igralo na polovici I.G. Kovačića, ali nesavladiv je bio golman Kovačića koji je u raspucavanju kaznenih udaraca obranio dva, te zabio jedan i gurnuo svoju momčad u finale.

Druga utakmica je završila bez borbe s obzirom da ekipa iz Filipovićeve nije došla na utakmicu te se ekipa Jordanovca plasirala u finale.

Posljednja utakmica koja je vodila u finale je odigrana između domaćina ŠRD Kozjak i OŠ A.G. Matoš. A.G. Matoš je još jednom prikazao odličan nogomet i plasirao se u finale pored još vrlo mladih igrača ekipe ŠRD Kozjak.

Finale nam je ponudilo prvi susret između ekipe I.G. Kovačić i ekipe OŠ Jordanovac gdje je Jordanovac ostvario visoku pobjedu 9-0.

Drugi susret između ekipa I.G. Kovačić i A.G. Matoš je završio 3-0 pobjedom odličnih dječaka sa Ravnica.

Finalni susret koji je odlučivao o pobjedniku je riješen već u prvom dijelu susreta gdje je i postavljen konačan rezultat 5- 1 za ekipu A.G. Matoš.

Rezultati:
Remete -I.G. Kovačić 0:0 p
Jordanovac- Filipović 3:0 bb
A.G. Matoš- ŠRD Kozjak 6:0

FINALE:
Jordanovac- I.G. Kovačić 9:0
A.G. Matoš- A.G. Matoš 3:0
Jordanovac-  A.G. Matoš 1:5

Redoslijed i ukupan broj bodova:
1. A.G. Matoš 6
2. Jordanovac 3
3. I.G.Kovačić 0

Najbolji srijelac turnira je Karlo Vilušić ( A.G. Matoš) sa 9 pogodaka.
Najbolji golman turnira je Mate Orašanin (I.G. Kovačić).
Najbolji igrač turnira je Nikola Moro ( A.G. Matoš).

ČESTITAMO !!!


Lipanj 2012.  Lipanj 2012.   


Malonogometna liga Vaillant okuplja osnovne škole iz općine Maksimir s ciljem promicanja sporta kod mlađih uzrasta kroz besplatnu organizaciju lige koju sponzorira tvrtka Vaillant, a sprovodi Športsko Rekreacijsko Društvo Kozjak.

Projekt je je započeo 2009 godine u proljeće i od tada raste broj škola koje sudjeluju u ovom jedinstvenom natjecanju u Gradu Zagrebu.

Natjecanje se odvija na terenima Športsko Rekreacijskog Društva Kozjak i to subotom ili nedjeljom u jutarnjim terminima.